France
France
France
France
France
France
France
France
Шардоне; Франція | Юра Брют біле сухе
Глера; Італія | Венето | DOC екстра-сухе біле Делікатний та інтенсивний аромат просекко розкривається відтінками зеленого яблука, акації та легким натяком на білі квіти. У смаку відчувається чудовий баланс і м`якість. Це ігристе стане хорошим аперитивом, і залишить приємний цитрусовий слід.
Глера; Італія | Венето | DOCG Брют біле сухе Bortolomiol – це одне з найпрестижніших Просекко. Виноградники розташовані в гористій місцевості, тому для збирання врожаю використовують виключно ручну працю та практикують органічний підхід. Родзинкою ароматичного спектру тут є чистота та тонкість. В ароматі відтінки зеленого яблука та цитрусових фруктів, доповнені свіжими квітковими тонами. Фруктовий характер, що розвивається в смаку, відчувається відразу живим і сухим.
Темпранільйо Блан; Іспанія │ Ріоха │ DOC full: мед, яблуко, ананас та вершкове масло *Вино ферментоване в бочках з нового французького дуба з 4-місячною витримкою.
Рислінг; Німеччина │ Мозель light: лимонниий сорбет-квіти-яблуко Decanter присудило Ернсту Лоузену відразу два титули: «Винороб року» - офіційно, і «Король Ріслінга» - неофіційно
Шардоне; Австралія full: стиглий нектарин, диня та мандарин. В смаку має пишний, відкритий стиль з доброю концентрацією і фокусом та витонченою, освіжаючою мінеральністю в післясмаку.
Гевюрцтрамінер; Франція │ Ельзас │ AOC meduim: личі-маракуйя-троянда (полусухе) Смак тривалий і щедрий із доброю кислотністю та свіжістю, переважанням екзотичних фруктів, незважаючи на досить високу залишкову насолоду, вино не перевантажене.
Савіньйон Блан; Нова Зеландія │ Мальборо medium: маркуйя-аргус-рожевий грейпфрут Ви напевно чули про цей крутий Sauvignon Blanc з Нової Зеландії, Marlborough Sun. А ті, хто пробував, знають, що варто брати про запас. Взагалі, це вино - пряме попадання! Смак супер свіжий, збалансована кислотність, просто проникає в душу.
Піно Гріджо; Італія │ Фріулі │ DOC medium: тропічні фрукти Смак змістовний, завдяки витримці на осаді, елегантний, м`який із соковитою кислотністю та тривалим післясмаком.
Шардоне; Франція | Бургундія | AOC medium: яблука-мінерали-квіти
Совіньйон; Франція | Долина Луари | AOC medium: мінеральний цитрус-білі квіти Сансер - найвідоміше французьке вино з сорту Совіньйон Блан і найкращий зразок для вин з цього сорту.
Турига; Португалія full: стиглі ягоди-ваніль-перець (напівсухе) У пляшці ви знайдете відображення унікального португальського терруару, а також деякі спеції, які колись возили Шовковим шляхом. У смаку повнотіле, збалансоване, з м`якими танінами та тривалим післясмаком.
Гренаш; Франція │ Долина Рона │ AOC light: аромат літніх червоних фруктів
Піно Нуар; Австралія | PGI light: вишня-полуниця-ваніль У смаку вино середньої густини, з м`якими танінами. Тут фруктова складова виходить на перший план, і лише потім слідує ледь помітна солодкувата нота. Післясмак вражає своєю свіжістю та довжиною.
Пінотаж ПАР │ Робертсон full: кава-шоколад-вишня Вино зі знакового південноафриканського сорту Пінотаж з чітким кавовим профілем та виразним, насиченим, багатим, кавовим і шоколадним ароматом з відтінками стиглої шовковиці, слив і вишень. Вино було назване на честь кавових гуру-бариста, оскільки має унікальний кавово-шоколадний смак. Гарне саме по собі, завдяки своїй питкості, а також добре пасує до червоного м'яса чи піци.
Санджовезе; Италія │ Тоскана │ DOCG medium: вишня-ваніль-слива К'янті вражає своїм ароматом, елегантним тілом та багатим букетом. Повнотіле, з м'якими танінами, і тривалим післясмаком. Справжня знахідка для любителів вина.
Каберне Совіньйон; США | Каліфорнія medium: ваніль-підсмажений дуб Ім`я Роберта Мондаві давно стало легендою. Винні критики називають його "Батьком каліфорнійського виноробства". Авторитетний британський винний журнал Decanter назвав його "людиною року". Як справді оригінальна альтернатива традиційній витримці, на господарстві вирішили витримати вино в бочках з-під бурбону. В результаті вийшло сміливе, ароматне вино, не схоже на одне інше Каберне.
Шираз; Австралія | Долина Баросса full: шоколадний торт-дуб-сливовий джем Це сучасний Шираз зі справжнім хітом! Винороби додали трохи сорту Дюріф і витримали вино в дубових бочках протягом одного року. Результат - прям вау-ефект! Смак - повний брутальності, з темними фруктами, і так, поруч із ними тонкі тони дубової бочки, щоб додати складності та об'ємності! Таніни - м'які і здорово вписалися.
Темпранільйо; Іспанія | Ріоха | DOC червоні фрукти-солодкі спеції-попел La Rioja Alta - одна з передових виноробень у Ріосі, заснована далекого 1890 року, господарство виробляє вина в класичному стилі. Cмак цілісний і гладкий, з полірованими танінами і м'яким смаком.
Небіоло; Італія | П'ємонт | DOCG full: соковита вишня-фіалка-трави Бароло – серце п'ємонтського вина. Його величні пагорби внесені до списку об'єктів всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Lo Zoccolaio - це невелика виноробня, розташована на пагорбі Брікко-дель-Бароло в однойменній комуні. Кожна пляшка – це данина традиціям. "Ravera Riserva" витримувалося 42 місяці в славонських дубових бочках. Аромат розкривається відтінками фіалки, сушених трав, листя, прянощів та соковитої вишні. У смаку щільна структура, приємна свіжість та добре інтегровані таніни. Цікаво та комплексно!
Савіньйон Блан; Нова Зеландія │ Мальборо medium: грейпфрут-маракуйя-смородина Смак соковитий, освіжаючий з легким таніном та м`якою текстурою.
Сенсо, Каріньян, Мурведр; Франція │ Прованс │ AOC full: літні ягоди, цитрус, квіти Вино лососевого кольору має м'який, соковитий смак та свіжий післясмак.
Гренаш, Сенсо, Сіра; Франція │ Прованс │ AOC full: суниця Смак багатий, насичений червоними фруктами.
Віоньє; Австралія | Долина Баросса сухофрукти - яскравий мед - цедра апельсина Plenarius Viognier виробляється зі 100% сертифікованого біодинамічного винограду сорту Віоньє, піддається дикій ферментації на шкірці протягом семи днів і витримується в бочках протягом 10 місяців. Вино розливають у пляшки нефільтрованим, без додавання сульфітів. Хоча вино вказано як біле, за кольором і способом виробництва (ферментація на шкірці винограду) воно класифікується як "помаранчеве вино". В
Робочий час