зерновий тост, рожевий томат, авокадо, базилік
стейк особуко з соусом шрірача, хрін, шпинат, солоний огірок. прикрашаємо цибулею шніт та перцем чилі
гречаний тост, авокадо, лосось слабосолений, перепелине яйце, свіжий огірок, помідор черрі
з інжирно-сливовим джемом, трюфельним медом та теплим гречаним хлібом
три різні види сала - лардо, бекон та перекручене (з часником та спеціями). подаємо з міксом зелені, бородинським хлібом, хріном та гірчицею.
асорті чотирьох м'ясних делікатесів - прошутто, салямі, мортаделла, фует. подаємо з оливки каламата та корнішони.
асорті п'яти сирів - горгонзола, камамбер, моцарт, пармезан, козячий. подаємо з трюфельним медом.
на вибір
йогурт, огірок, кріп - олія з трав
авокадо, спеції, фреш лайма
чері, жовтий томат, редис, спаржа, молодий горошок, огірок, шпинат-бейбі, кріп, оливково-базилікова заправка
персиком та індичка гриль, авокадо, фундук, соковите листя та соус Вінегрет
тунець смажений та конфі, картопля, артишок, спаржева квасоля, помідор чері, яйця, мікс фреш салату, соус Діжон з естрагоном
баклажан, цукіні, лисички, черрі, цибуля порій, часник, прованські трави, м'ясо ягняти, соус винний (червоне вино, розмарин, цукор, сіль, масло вершкове)
креветки харіса, паста тахіні, авокадо, броколі, едамаме, стручковий горох, кейл, ромен бебі та соус "цитрусовий" (олія оливкова, сироп агави, сік лимона, сіль).
подаємо з гірчицею та зеленою цибулею
подаємо зі сметаною та бородинським хлібом
соковитий цукіні, сир Моцарелла, сметана
м'ясо маринуємо у cоку апельсина. подаємо на теплій питі з томатним соусом, міксом зелені (кріп, кінза, тархун) та маринованою цибулею порей
м'ясо маринуємо у соку граната. подаємо на теплій питі з томатним соусом, міксом зелені (кріп, кінза, тархун) та маринованою цибулею марс.
м'ясо маринуємо у червоному вині. подаємо на теплій питі з томатним соусом, міксом зелені (кріп, кінза, тархун) та маринованим з луком шаллот.
подаємо з гранатовим соусом та лаймом на грилі
сезонна українська спаржа, в'ялений шпинат, томати черрі, соус Вьерж (цедра апельсина, кедровий горіх, оливки каламата, каперси)
подаємо на теплій питі, з овочевою сальсою (огірок, два помідори та кінза), томатним соусом, міксом зелені (кріп, кінза, тархун) та маринованою цибулею марс.
подаємо на теплій питі, з овочевою сальсою (огірок, два помідори та кінза), соусом "дзадзикі, міксом зелені (м'ята та тархун) та лимоном.
подаємо з соусом пепер, печеним часником. прикрашаємо перцем розе та сіллю мальдон.
подаємо з томатним соусом
подаємо з соусом діжон
подаємо з трюфельним айолі
готуємо на оливковій олії
готуємо у дров'яній печі. бейбі картопля з кропом і зеленою цибулею.
готуємо у дров'яній печі. глива, цукіні, черрі, цвітна капуста, цибуля марс, болгарський перець.
готуємо в хоспері
пісочне сабле, соковита вишня, лікер амаретто, мигдалевий франжипан та фісташка.
пісочне сабле без дна, фісташковий франжипан, апельсиновий конфітюр з цукатами, малиновий ганаш, йогуртове кремю та ягідна глазур.
фундучний бисквіт, ганаш Джандуя, хрустке горіхове праліне, молочна глазур з фундуком
пивні листкові коржі, насичений заварний крем, листкова крихта
медові коржі, повітряний сметанний крем, бісквітна крихта
насичена заварна основа з додаванням ванілі, покрита шаром хрусткого карамелізованого цукру
смажений фундук, гречаний мед, темний шоколад
власного виробництва на основі свіжого фрешу та пектину
марципан (з додаванням фісташкової пасти або малини) у чорному шоколаді
колотий мигдаль вкритий шоколадом
Робочий час